30. Septembril 2021 algusega kell: 13.00 toimub Droonimaailm.ee aasta viimane suuremat sorti drooniseminar: “Multirootorid – ja droonid Valklas 2021” nii sees kui väljas. Üritus toimub Valkla puhkekeskuses. Seminaril osalejate arv on piiratud.

1. Päeva esimene pool „Seminari osa“ (algus kell: 13.00):

Näeb uusi ja ainulaadseid droone ning nende lisavarustust, kus enda ettekande teevad seminaril nii kaamera kui ka droonitootjate esindajad. Teeme juttu aeromõõdistuse võimalustest, kasust ning selle rakendamisest igapäeva töös.

– Ühtlasi saad sa uue põlvkonna drooni Wingtra GEN II Baltikumi esmaesitlusest osa. Ülevaate droonist teeb Wingtra esindaja Rosen Petkov ja naidislennud teostab hiljem ametlik esindaja Eestis (3Di).

– YellowScan Baltikumi esindaja Andrejs Veliks räägib enda ettekandes, milleks LiDar ja milleks fotogramm-meetria? Võrdlevaid andmeid tulemustelt nii DJI Zenmuse L1 kui YellowScan Mapper’ilt.

– Samuti on regiooni PhaseOne esindaja Vit Rambousek kohapeal, kes teeb seminari raames ülevaate nende ülivõimekast PhaseOne P3 IMX100 kaamerast, mis on spetsiaalselt aeromõõdistamiseks ning kindlasti jagab kasuliku infot. M300RTK jaoks loodud 100MPIX kaamerat kui ka mõõdistuse tulemustega saad tutvuda päeva teises pooles.

– Kuidas ja milliste tarkvaradega saab aeromõõdistamise andmeid kasutada ja vaadata. Kas ainult arvutipõhiste tarkvaradega või online lahendus. Sellest teeb ülevaate 3Di esindaja Vaiko Veeleid.


2. Päeva teine pool on FUN ehk ”Lennutamise” osa (algusega kell 16.30):

Orienteeruvalt kell: 16.30 on oodatud kõik droonisõbrad suurele lennutamisele, kus siis kindlasti ära unusta kaasa võtmast enda droon ”Droonide ühispildistamisele”. Ühtlasi teeme ära võrdluslennud hilisemate andmete ja tulemuste kõrvutamisel, kus näeme reaalset erinevust töö efektiivsuses, kiiruses ja seadistamisel erinevate droonidega. Droonimaailma koolitaja Henry Tombak aga räägib õhust võetud aerofoto või panoraami töötlusest workshopis. Peale kõike seda toimub saunamajas grill, saun ja arutelud nii A1 ja A3 pädevuste üle kui ka loomulikult saame vastused kõikides muudes tähtsates küsimustes.

Korraldaja: Droonimaailm.ee / 3Di.ee
Asukoht: Eesti, Valkla Ranna puhkekeskuses / Vaata rohkem SIIT

Pilet: Seminar + lennutamine: 40€ per. osaleja (registreeri siin) lisades seminar omale tootena ostukorvi
Pilet: Lennutamine: 20€ per. osaleja (registreeri siin) lisades seminar omale tootena ostukorvi
PS! Kohapeal on võimalik ööbida. 50€ öö. (ööbimise broneerimiseks palun kirjuta: info(at)droonimaailm.ee)
Hinnad sisaldavad käibemaksu (20%)

Sarnased postitused