Viimasel ajal oleme palju uut DJI Mavic Mini droone remontinud. Isegi kui kõik oleks justkui lennuks valmis seadistatud, peame silmas sensorite kalibreerimisi, siis ikkagi
on teatud kõrguses droon nö „hulluks“ läinud. Me ei räägi hetkel ühest ega kahest kogemusest, vaid 5- st 5 on selle probleemiga silmitsi seisnud lühema perioodi vältel.
Mis siis juhtub? Juhtub see, et tõstes drooni ca 5-8m kõrgusele, kaotab ühtäkki kontrolli ja hakkab taha vasakule kalduma ning kui seal peaks olema mõni objekt, siis lendab selle vastu ja kukub alla ning õrn droon on katki.

Näide lühikesest lennust

Garantii korras oleme hetkel suutnud 3tk välja vahetada ja tõestada tootjale, et ei olnud piloodi süü, aga need kes on ise remontida proovinud a´la liimida jne, siis nendele esitatakse remondiarve. Aga kuidas siis vältida seda olukorda? Droonikoolitusel oleme öelnud alati, et õhus on kõige rohkem ruumi. Kui droon hakkab ise kuhugi end ära vedama, siis proovige nö gaas põhja panna, et droon kõrgustesse tõuseks. Siis on tal aega end stabiliseerida ja ka piloot ise võidab aega drooni juhtimise kontrolli alla saamiseks.

Aga selleks, et droon garantii alla läheks, on tarvis oma nutiseadmest lennulogi tootjale esitada – tegime juhise, kuidas need oma seadmest kätte saad, ning meieni toimetada kui soovid, et meie selle lahendame. Siin lingil on juhistega PDF, mille järgi toimetada saab nii Androidi kui ka iOS kasutajad:👉 JUHISED PDF 👈

Kui sa jääd esitamisega hätta, siis võta meiega ühendust. Oma droon remondi ikka Droonimaailm.ee ´s

Droonimaailm.ee
Tel:+ 372 68 78 770
E-mail: tugi@droonimaailm.ee
Droonimaailm.ee tehniline tugi ja arendus 2020

PS! Tehnilisteks aruteludeks, liitu ka meie Droonid Tehnilise Facebooki grupiga
EST: www.droonimaailm.ee
ENG: www.professional-multirotors.com
Aeromeedia: www.aerovideod.ee

Sarnased postitused