Lubage tutvustada VectorSave™ – maailma unikaalseim drooni langevarjusüsteem

… mis on jõudnud tootmiseni peale poolteist aastat (Soome-Eesti) inseneride arendustööd. Tegemist on unikaalse tootega just seepärast, et selle päästemehhanism on üks turvalisim ja kõik see on ülimalt kompaktne ning korduvkasutatav. Piisab vaid vähesest voolust, et langevari päästa ja sinu droon turvaliselt alla tuua. Selle unikaalse päästemehhanismi arendas välja soomlane Antti Taskinen, kes on selle päästemehhanismi juba patendeerinud ning ootab sellele kinnitust. Elektroonika osa (VectorSense ™, RadioSave ™) autoriks on meie hea kolleeg ja partner  Linnar Edesi. 

VectorSave ™ süsteem tervikuna on drooni hädapäästmise täislahendus. VectorSave ™ ühendab endas VectorSense ™, RadioSave ™ ning VectorSave-päästemehhanismi koos langevarjuga. Kõigi nende komponentidega, on see toode kompaktseim ja unikaalseima lahendus drooni turvaliseks hädamaandamiseks – eesmärgiga kaitsta lähedal asuvaid inimesi, kolmandate isikute vara või päästa droon tehniliste vigade tekkimise – ja/või inimese poolt drooni opereerimisest tulenevate vigade eest.

VectorSense ™ on tarkvara koos elektroonikaga (anduriga), mis suudab tuvastada kui midagi on valesti keset õhulendu. VectorSense ™ põhifunktsioon on avastada vabalangemine ning vale (liiga suur) kalde nurk, et anduri töö tulemusena avada langevari automaatselt. Samuti saab droonilennutaja käivitada päästemehhanismi raadioteel. VectorSense ™ seadmel on ka PWM signaali väljalülitaja, mis lõpetab drooni moootorite kiiruseregulaatorite töö ning mootorid seiskuvad.

VectorSave ™ unikaalsed omadused

  • Korduvkasutatav;
  • Väga kerge. Väiksemate droonide täislahendus kaalub kõigest 80g (mõeldud Mavic Pro & Phantom 3 seeriale);
  • Päästa langevari ise raadioside teel – LoRa standard (kaugjuhtimise maksimaalne kaugus kuni 16km);
  • Ülimalt lihtne paigaldada – sul on tarvis vaid VectorSave ™ kinnitada vastavalt kasutusjuhendile ning langevarju aasad ümber drooni käppade asetada;
  • Turvaline lahendus. Senine testimistulemus on näidanud, et vaid ainult mõned kriimud tekitatakse hädamaandunud droonile – langedes  seejuures asfaltile;
  • Sobib erinevatele droonidele. Lahendusi on saadaval pisematele, keskmistele nagu Inspire Pro ja Inspire 2 ning juba professionaalsetele 10kg+ droonidele;
  • Eesti asi – nii langevarjud kui elektroonika toodetakse Eestis, mistõttu hea tehniline tugi koha peal;


“Võib ju mõelda, et sul on kindlustus või tagavara droon, aga parim variant on leida maast täiesti terve droon kui selle tükke kokku korjata”

Kellele VectorSave lahendus sobiks? Julgen väita, et kõigile – nii algajale kui ka professionaalsele droonilennutajale. Võib ju mõelda, et sul on kindlustus või tagavara droon, aga parim variant on leida maast täiesti terve droon kui selle tükke kokku korjata. Keskmiselt läheb drooniremont maksma (näiteks Phantom 4 ja Phantom 4 Pro puhul) 350-750€ vahel. Seega, räägime nüüd ka  hindadest. VectorSave ™ saab soetada juba peatselt meie veebipoest: www.droonimaailm.ee . Väikestele droonidele mõeldud lahenduse VectorSave 10 – (DJI Mavic Pro & Phantom 3 seeriale),  hakkab maksma 400€ euro kandis ning Inspire Pro/ Raw ning Inspire 2 lahenduse hind jääb 800€ euro kanti. Suuremate droonide lahendused hakkavad maksma 1500€ euro juures, kus langevarjud on juba suured ning lahenduses on lisaks mootorite kiiruseregulaatorite automaatne väljalülituse mehhanism.

VectorSave turustajaks Eestis jaab Droonimaailm.ee. Baltikumis, Euroopas ja mujal maailmas turustab VectorSave´i meie rahvusvaheline veebipood (www.professional-multirotors.com).

PS! VectorSave ™ looja Antti Taskinen tuleb Droonimaailma uue droonikeskuse avamisüritusel (Kohilas) kõiki neid eelpool kirjeldatuid tooteid tutvustama. Kui sa pole veel kutset saanud, pane ennast huvilisena kirja ning tule meile külla 🙂 Kiri osalemise sooviga saada: info@droonimaailm.ee . Kui sa soovid VectorSave´i endale esimeste seas soetada – võta meiega samuti ühendust: info@droonimaailm.ee

Rohkem tehnilist infot ja videoid leiab peatselt juba meie Facebooki lehel.

Ohutut lennutamist soovib,
Henry Tombak / Droonimaailm.ee asutaja – CEO
Tel:+ 372 68 78 770
E-mail: tugi@droonimaailm.ee
Droonimaailm.ee tehniline tugi ja arendus 2017

EST: www.droonimaailm.ee
ENG: www.professional-multirotors.com
Aeromeedia: www.aerovideod.ee

Sarnased postitused