Aeromõõdistamine läheb päev päevalt järjest lihtsamaks. Paljud ettevõtted kohandavad nii tarkvara kui ka lennuvahendeid selliseks, et täna on võimalik sisuliselt drooni käivitamise ning “ühe nupuvajutusega” saada endale valmis mudel. Kuidas see kõik võimalik on, räägivad lähemalt toimuval DEMO päeval oma ala parimad spetsialistid 3Di ja Hades Geodeesiast.

Plaanis on erinevate droonidega test- ja demolennud, kus vaatame ka tulemuste kasutamise näidised. Loomulikult saavad kõik osalejad asjakohased vastused tekkinud küsimuste üle. Ühtlasi tutvustame Droonimaailma koolitaja ja asutaja Henry poolt erinevaid nippe -ja võtteid olukordade puhul, kus drooni abimehhanismid on välja lülitunud ning droon ei allu enam korraldustele. Lisaks pakume ka omalt poolt huvilistele head ja paremat juua ja süüa!

Tule nautima Eesti juunikuist ilma ning arutame kuidas Teie saate oma tööd aeromõõdistusega lihtsustada ning sellest kasu lõigata!

Osavõtt eelregistreerimisega, kohtade arv piiratud! Registreeru SIIN

Ürituse toimumise aeg 10.06.2021 võib ilmataadi tuju tõttu veidi muutuda, kõikide registreerunud osavõtjatega võetakse ühendust!

Üritust sponsoreerivad: Droonimaailm.ee, 3Di, Hades Geodeesia, HadNet, Wingtra, DJI Enterprise

Sarnased postitused