Nii nagu erinevate tegevusvaldkondadega ikka nii on ka droonimaastikul erinevaid arenguid. Üheks vingeimaks viimaseaja arenduseks Eestis, on uus interaktiivne droonipilootide kaart www.droonipiloodid.ee mis koondab enda alla enamus tõsiseltvõetavaid ja Eestis tegutsevid hobilennutajad (foto -ja videograafid) kuni päris professionaalselt tegutsevate aeromeedia ettevõteteni välja :-) Selle süsteemiga on tänaseks liitunud 139 droonipilooti. Droonipiloodid.ee ´ga võivad liituda kõik Eestis tegutsevad andekad ja õuruumireelgeid järgivad hobitajad kui ka teenusepakkujad. Selle andeka süsteemi võtmeisikuteks on Viljandi mehed Kristjan Lust (Blizzardfoto) ja Gerry Mäekivi, kes alustasid selle projektiga käesoleva aasta algusest. Kiitus tegijatele. Süsteem ise on kasvamisjärgus ning pidevalt lisandub uusi võimalusi – allolevalt hetkel peamised võimalused:

Leia teisi piloote

Kaardil on kuvatud kõik piloodid kes on enda umbkaudse asukoha kaardil avaldanud, lihtne viis saamaks ülevaadet sellest kui palju on sinu (või sind huvitavas) piirkonnas veel piloote ja millise tehnikaga nad lendavad.

Loo enda profiil ja ole nähtav

Oled teenusepakkuja või lihtsalt droonihuviline, Droonipiloodid.ee kaudu oled nähtav nii potensiaalsetele tellijatele kui teistele huvilistele. Enda profiili loomine on kiire ning tasuta!

Loo enda profiil ja ole nähtav

Oled teenusepakkuja või lihtsalt droonihuviline, Droonipiloodid.ee kaudu oled nähtav nii potensiaalsetele tellijatele kui teistele huvilistele. Enda profiili loomine on kiire ning tasuta!

Saa kasulikku infot

Millal vajan lennuluba, millised kauplused Eestis müüvad droone ja pakuvad tehnilist abi – ja veel palju kasulikku infot seoses droonindusega.

Loo enda galerii

Lisa galeriisse fotosid teistele vaatamiseks või otsi teiste lisatud fotode seast ennast huvitavate märksõnade järgi fotosid.

Lisaks leiab sealt infot nii alustavad drooniomanikud infopäevade ja koolituste kohta kui ka näiteks lennujuhtimistornide lahtiolekuaegade kohta. Kutsume kõiki drooniomanike nii hobikorras kui ka kõiki teenusepakkujaid www.droonipiloodid.ee ´ga liituma. Meile on oluline, et meie õhuruum oleks turvaline ja et kõik saaks võimalikult hõlpsalt infot uutest regulatsioonidest. Nii säilitame ehk võimaluse teha koos oma asja arukalt ning hoiame ära meile võibolla mitte nii sobilikud regulatsioonid. Nii, et tulge ikka liituma ja teeme oma asja arukalt 🙂

Henry Tombak
koolitaja -/ CEO

Sarnased postitused