Juba kolmandat korda, korraldab Aerovideod.ee Toosikannul multikopterite ja droonide omanikele nn “hooaja” lõpetamise ürituse Toosikannu puhkekeskuses.

Sel aastal siis jälle ja nüüd 3´ndal septembril, Laupäeval. Eeskätt on oodatud kõik Aerovideod.ee kliendid, sõbrad ja multikopteriteomanikud. Plaanis on mõnusalt aega veeta selle suve viimastel päevadel looduskaunis kohas TOOSIKANNUL, vaata: www.toosikannu.ee

Arutleks “droonide” teemadel, lennutaks alates multikopteritest ja kopteritest kuni paatideni välja. Kes soovib saab grillida, ujuda ja saunas käia. Et meie saar kummuli ei läheks, on oodatud ainult kopteriomanikud kuna keeruline on ohutust tagada kui lapsed ringi jooksevad. Ühtlasi korraldaks ürituse raames nö Droonitarvikute Täika – seega, võta omaltpoolt nurka seisma jäänud droonijupid kaasa ehk on kellelgi neid just tarvis :-)

Mis seal siis teha saab?

Lennutada, paaditada, grillida, ujuda, nõu küsida ning saunas käia. Muidugi tulevad kohale oma ala parimad spetsialistid, kellega näiteks LiPo ohutuse ja proppide balansseerimise üle arutleda.

Kuidas üritusest osa saab võtta?

Üks osaleja – tasub 15€ oma osaluse eest. Enda osaluse kinnitamiseks, tasuge osalemistasu 15EUR, AEROMEEDIA OÜ arveldusarvele: EE977700771002004087, kus selgituseks lisa osaleja nimi  või nimed ja märksõna: “Toosikannu 2016”. PS! Registreerida saab kuni 15´nda Augustini 2016.

Kuna toitlustamist on raskem tagada (osad soovivad ja osad mitte), siis tuleb grilli-/joogi ja muu söögimaterjal endal kaasa võtta. Autos, telgis või saunalaval ööbimine on tasuta. Võta kaasa oma mitmetiivikuga sõber, ujumispüksid või trikoo ja ära unusta rätikut :-) PS! Kui soovid ööseks jääda, saada meile e-mail vastava sisuga: info(at)aerovideod.ee – broneerime sulle vastas kaldal kämpingumaja – hind ühele inimesele on 15€ öö.

Ole kursis ürituse jooksva infoga meie Facebooki ürituse lehel

VAATA EELMISE AASTA MULTIROOTORID TOOSIKANNUL ÜRITUSE FOTOSID

Kohtumiseni Toosikannul

Henry Tombak
Koolitaja -/ CEO

Sarnased postitused